Werkwijze

Jouw personeel bepaalt jouw succes!


Het resultaat van jouw bedrijf wordt voor een belangrijk deel bepaald door jouw werknemers en hun inspanningen voor jouw bedrijf. Vergroot dit succes door ondersteuning en expertise van MKB Personeel.

De voordelen om de personeelszaken goed geregeld te hebben is dat:
-
je meer uit het personeel kunt halen (meer productiviteit, meer kennis en meer motivatie)
-
en je voldoet aan de (nieuwe) wetgeving (je kunt de voordelen goed benutten en de risico's zijn goed
afgedekt).

Wij spreken de taal van de MKB ondernemer!


De kracht van MKB-Personeel ligt in onze persoonlijke betrokkenheid, onze nuchtere en praktische aanpak en onafhankelijke deskundigheid. We zijn flexibel en spelen in op wat bij jouw onderneming past.

Van het oplossen tot een specifiek vraagstuk, tot het uithanden nemen van alle in, door en uitstroom. Daarnaast hebben wij ook de expertise in huis op bedrijfskundig vlak. Dus wilt je groeien of verkeert jouw bedrijf in zwaar weer; wij staan je bij!

Onze manier van werken sluit aan bij de MKB markt: praktisch en no-nonsens!


Hoe werkt dat?Wij bieden vier samenwerkingsvormen aan:
•  abonnement
•  incidentele dienstverlening
•  tijdelijke inhuur / interim project
•  personeelsscan.

Abonnement

Een abonnement geeft jou recht op een aantal, vooraf overeengekomen, uren dienstverlening per periode. Wij verzorgen de personeelzaken, zodat jij je kunt richten op de werkzaamheden die jij leuk vindt om te doen. We bespreken van tevoren welke wensen jij hebt en wij geven een realistisch beeld over onze diensten en kosten..

Lees hier de voordelen om de personeelszaken uit te besteden aan MKB-Personeel.


Incidentele dienstverlening

Onze incidentele dienstverlening is een eenmalig project waarbij wij werken op basis van gewerkte uren met een vast uurtarief. Bij grotere projecten verzorgen wij, op basis van een eerste inschatting van de omvang, een passende offerte.

Tijdelijke inhuur / Interim

Soms is het noodzakelijk om tijdelijk personeel buiten de organisatie in te huren. Bijvoorbeeld door ziekte, verlof, calamiteiten of omdat er specialistische kennis nodig is. Daarbij zijn wij jouw organisatie graag van dienst. Hiervoor maken wij een offerte op maat.

Personeelsscan

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van personeelszaken? Dan voeren wij graag de personeels- scan uit. Met de personeelsscan maken wij inzichtelijk hoe de personeelszaken op dit moment bij jou geregeld zijn: wat is er goed geregeld en wat kan beter? Wij geven met een inzichtelijk rapport en daadkrachtig plan aan wat er nodig is en hoe wij jou daar eventueel bij kunnen helpen. Er zitten geen verplichtingen aan de scan, je bepaalt zelf hoe je met de informatie aan de slag gaat.


 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

MKB Personeel
Techniekweg 9
4143 HW Leerdam


0345 - 72 74 00
info@mkb-personeel.nl

MKB Personeel

Ontzorging

Deskundig

Meerwaarde

Objectief

Vragen?

0345 – 72 74 00
info@mkb-personeel.nl
KvK: 11042029