Wim Korevaar - Korevaar Groep

"Maatwerk binnen Korevaar door MKB-Personeel"Afgelopen week heeft een klantgesprek met Wim Korevaar en Jaap van Nielen plaatsgevonden. Wim Korevaar is al 25 jaar eigenaar van Korevaar B.V. en Jaap van Nielen werkt sinds een aantal jaren als Hoofd Financiële Administratie bij het bedrijf. Drie jaar geleden is Wim via de Fenexpo beurs met MKB-Personeel in contact gekomen.

MKB-Personeel heeft zich binnen Korevaar bezig gehouden met het opstellen van functiebeschrijvingen, een scholingsplan en het geven van een toolbox over de Wet Werk en Zekerheid aan het personeel. Jaap ziet het inlevingsvermogen van MKB-Personeel als sterke kwaliteit. Daarnaast beschrijft hij dat door MKB-Personeel maatwerk mogelijk wordt gemaakt: ‘’MKB-Personeel maakt geen gebruik van standaardmodellen of procedures. Zij bepalen wat goed is voor jouw organisatie.’’ Het vele onderlinge overleg werd daarnaast als fijn ervaren.

Jaap beschrijft het belang voor MKB-ers om kennis omtrent personeelszaken van buitenaf in te zetten en raadt MKB-Personeel daarom aan bij andere organisaties.

(Wim Korevaar en Jaap van Nielen, Korevaar B.V.)

MKB Personeel

Ontzorging

Deskundig

Meerwaarde

Objectief

Vragen?

0345 – 72 74 00
info@mkb-personeel.nl
KvK: 11042029