Go Willemse - De Groot-Willemse

"MKB-Personeel heeft er verstand van"Bovenstaand citaat komt meerdere keren terug in een gesprek met Bastine Willemse van het bedrijf De Groot-Willemse over de dienstverlening van MKB-Personeel. Go en Bastine Willemse zijn sinds twaalf jaar eigenaar van De Groot-Willemse; een betonplaatlegbedrijf in Leerbroek. Sinds een halfjaar maakt het bedrijf gebruik van de dienstverlening van MKB-Personeel.

De stap om te kiezen voor MKB-Personeel was klein en de keuze was snel gemaakt. Bastine benoemt het hebben van dezelfde mentaliteit en de ‘ons-kent-ons’ cultuur als doorslaggevende punten.

MKB-Personeel heeft De Groot-Willemse ondersteund bij een uitdiensttreding. Hierbij verteld Bastine dat MKB-Personeel hen geholpen heeft dit uitdienstproces goed af te ronden. De grote hoeveelheid aan ervaring en vakkennis, was terug te zien in de kwaliteit van de dienstverlening. Ook de snelheid en de overtuiging waarmee MKB-Personeel het bedrijf heeft geholpen, zorgt dat De Groot-Willemse de samenwerking voort wil zetten. MKB-Personeel heeft De Groot-Willemse het belang van functioneringsgesprekken in laten zien. Dit is dan ook het onderdeel waar zij met veel plezier in de toekomst mee aan de slag zullen gaan.

(Bastine Willemse, De Groot-Willemse)

MKB Personeel

Ontzorging

Deskundig

Meerwaarde

Objectief

Vragen?

0345 – 72 74 00
info@mkb-personeel.nl
KvK: 11042029