Over MKB Personeel

MKB-Personeel ontzorgt MKB ondernemers door te ondersteunen en adviseren bij personele vraagstukken. Wij zijn jouw eigen afdeling personeelszaken ‘in huis’. Wij richten ons op begeleiding en advies over instroom, doorstroom , uitstroom en de wet en regelgeving. Samen met jou zoeken we oplossingen voor al jouw personeelsgerelateerde vraagstukken en kunnen wij maatwerk leveren. Vertrouwd, betrokken, dichtbij en in de regio.

Door personeelszaken aan ons over te laten, kun je zich richten op de passie waarmee je de onderneming begonnen bent. Wij richten ons met passie op jouw personeelszaken.


Wie zijn wij?

Wij zijn net als jou. Echte MKB-ers. Denkers en doeners. Wij geloven in een daadkrachtig plan en niet in wollige, vuistdikke en nietszeggende rapporten. Heldere en duidelijke analyses, een pragmatisch plan en daadkrachtige uitvoering! Onze manier van werken sluit aan bij de MKB markt: praktisch en no-nonsens! Dat is wie we zijn.


Wie ben jij?

Je bent een ondernemer of directeur van een midden- en kleinbedrijf en houdt je het liefst bezig met jouw corebusiness, de passie waarmee u de onderneming begonnen bent. Welke producten of diensten je verkoopt maakt ons niet uit. Wat wel uitmaakt, is dat je worstelt met een lastig personeelsvraagstuk waar j zelf niet uitkomt. Je zoekt hiervoor experts. Experts die jouw markt en vraagstuk begrijpen en niet geloven in één simpele oplossing.

Dan zijn wij er voor jou! Wij zijn jouw eigen afdeling personeelszaken ‘in huis’ en ontzorgen jouw graag op personeelsgebied.


Neem contact op met MKB Personeel

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

MKB Personeel
Techniekweg 9
4143 HW Leerdam


0345 - 72 74 00
info@mkb-personeel.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Eén keer per maand wordt er een nieuwsbrief verstuurd met interessante nieuwsberichten over personeelszaken en de laatste wetgeving.

Aanmelden

MKB Personeel

Ontzorging

Deskundig

Meerwaarde

Objectief

Vragen?

0345 – 72 74 00
info@mkb-personeel.nl
KvK: 11042029