• home
  • Actueel
  • Vacature vervuld: MKB-Personeel is op zoek naar jou!

Vacature: MKB-Personeel is op zoek naar jou!

Is P&O jouw passie? En help jij als allround personeelsadviseur / -medewerker ondernemers graag nog meer vooruit? Ga dan met ons het MKB-Personeel-avontuur aan!


Over ons

MKB-Personeel ontzorgt ondernemers door ze te ondersteunen en adviseren bij personele vraagstukken. Wij zijn voor hun de afdeling personeelszaken ‘in huis’. Wij richten ons op begeleiding en geven advies over instroom, doorstroom, uitstroom en wet- en regelgeving. Het doel van MKB-Personeel is ondernemers te helpen hun personeel nog meer de sleutel tot succes te laten zijn. Dat doen we praktisch, flexibel en met  resultaat.


Wat ga jij doen?

In deze functie ben jij een allround P&O’er binnen het gehele personeelsvak. Je bent in staat overzicht te houden: van de werving- en selectieprocedures, de dagelijkse administratieve HR-werkzaamheden tot de nieuwe klanten en projecten. Je kunt daarnaast makkelijk contact leggen met de directie en medewerkers. Je bent van nature open, enthousiast en discreet, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij jou. Je wordt ingezet voor verschillende personeelswerkzaamheden bij diverse klanten, waarbij jij het belangrijk vindt ze op de juiste manier en volledig te ondersteunen en adviseren op het gebied van personeelszaken. Daarnaast heb je een commerciële instelling en ben je een ster in het werven van nieuwe klanten. Kortom: wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie waarbij alle facetten van het P&O-vak aan bod komen.


Wat zijn jouw kwaliteiten?

• Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding richting Human Resource Management (HRM);
• Je hebt enkele jaren ervaring als P&O-adviseur of -medewerker;
• Je bent proactief, klantgericht en commercieel ingesteld;
• Je kunt zelfstandig werken, goed plannen en organiseren en makkelijk schakelen;
• Je hebt een sterke en ondernemende persoonlijkheid.


Ons aanbod

Wij bieden jou een veelzijdige baan met verschillende externe contacten en een breed takenpakket. Je hebt flexibele werktijden. Je ontvangt een marktconform salaris en wij bieden jou een telefoon van de zaak. Tenslotte hebben we een klein team met gezellige collega’s.


Ben je enthousiast geworden?

We vinden het belangrijk te horen wat jouw motivatie is om te solliciteren op onze vacature. We ontvangen daarom graag een motivatiebrief én jouw cv.


rebeccaversluis@mkb-personeel.nl
T.a.v. Rebecca Versluis