• home
  • Actueel
  • "MKB-Personeel ondersteunt, ontzorgt en adviseert en daar draag ik graag mijn steentje aan bij"

"MKB-Personeel ondersteunt, ontzorgt en adviseert en daar draag ik graag mijn steentje aan bij"

Op 1 december is er een nieuwe medewerker bij MKB-Personeel gestart, Marinke Aantjes!
Wij zijn erg blij dat zij ons team komt versterken met haar kennis en kunde.

Marinke vertelt zelf het volgende over haar start bij MKB-Personeel:

"Ruim twee jaar geleden gaf Rebecca aan dat haar plan was om uit te breiden met MKB-Personeel omdat ze ervaarde dat er veel behoefte was vanuit mkb- ondernemers naar ontzorging van de personeelszaken.

Haar enthousiasme wakkerde mijn interesse aan, maar omdat ik op dat moment nog niet fulltime aan de slag kon bij MKB-Personeel, was een overstap toen geen optie. Tijdens de vijfjaarlijkse feestweek dit jaar in Hei- en Boeicop, sprak ik Rebecca weer en gaf zij aan dat ze er eigenlijk nog iemand bij zocht… Een aantal gesprekken volgden en toen was het rond: ik ga aan de slag bij MKB-Personeel!

MKB-Personeel ondersteunt, ontzorgt en adviseert: daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik neem met alle plezier bijvoorbeeld administratieve en organisatorische HRM-werkzaamheden uit handen, zet een werving- en selectieprocedure op en denk mee in het verbeteren of opzetten van processen. Van HRM-gerelateerde zaken word ik enthousiast en daarin vind ik mijn uitdaging. Hoe kan ik bijdragen aan het succes van uw organisatie?

Het enthousiasme, de gedrevenheid en het oplossingsgerichte karakter van MKB-Personeel past helemaal bij mij. Met mijn administratieve, organisatorische en ondersteunende ervaring van de afgelopen jaren, zowel in diverse functies als vrijwilligersrollen, hoop ik mij alle werkzaamheden snel eigen te maken.

Per 1 december ben ik definitief aan de sla gegaan bij MKB-Personeel! Ik heb er zin in! Graag tot ziens!"

Linkedinprofiel Marinke Aantjes