"Meedenkend, vlot en laagdrempelig"

Dat zijn de woorden die Mark Timmer gebruikt om de dienstverlening van MKB-Personeel te omschrijven. Mark Timmer is sinds 2000 eigenaar van Van der Wal Interieurs, gevestigd in Leerdam en werkt nu anderhalf jaar samen met MKB-Personeel.

Bij de eerste kennismaking met MKB-Personeel geeft Mark aan gelijk een klik te hebben gevoeld: ‘’MKB-Personeel kwam uit de streek en snapte precies waar ik naar op zoek was.’’ Mark zocht een partij die op dezelfde manier met klanten omgaat, als dat hij dat zelf doet: met volledig vertrouwen, interesse in elkaar en de motivatie om te werken naar een resultaat waar je beide trots op kunt zijn.

Met behulp van MKB-Personeel, hoeft Mark zich zo min mogelijk te richten op het personeelsbeleid. Hij heeft hierdoor alle tijd om zijn eigen expertise op ondernemingsvlak in te zetten. Mark ziet de meerwaarde van MKB-Personeel terug binnen Van der Wal Interieurs door de toenemende structuur op personeelsgebied, de up-to-date arbeidscontracten en in het feit dat zijn zorgen rondom personeelszaken worden weggenomen. Als Mark ergens in tekort schiet, trekt MKB-Personeel aan de bel.

Mark beschrijft zichzelf als ‘’ambassadeur’’ van MKB-Personeel en hoopt in de toekomst de samenwerking met MKB-Personeel voort te zetten.

(Mark Timmer, Van der Wal Interieurs)