MKB Personeel is op zoek naar jou

Op zoek naar een leuke baan? Jouw volgende carrièrestap begint bij MKB-Personeel. Wij zijn op zoek naar een HR Adviseur en een Secretarieel administratief medewerker. Lees hieronder meer over deze twee functies.

HR Adviseur

Is P&O jouw passie? En help jij als allround HR adviseur ondernemers graag nog meer vooruit? Ga dan met ons het MKB-Personeel avontuur aan!

Wat ga jij doen?


In deze functie ben jij een allround HR Adviseur binnen het gehele personeelsvak. Je bent in staat overzicht te houden: van de werving- en selectieprocedures, de dagelijkse administratieve HR-werkzaamheden tot de nieuwe klanten en projecten. Je kunt daarnaast makkelijk contact leggen met de directie en medewerkers. Je bent van nature open, enthousiast en discreet, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij jou. Je wordt ingezet voor verschillende personeelswerkzaamheden bij diverse klanten, waarbij jij het belangrijk vindt ze op de juiste manier en volledig te ondersteunen en adviseren op het gebied van personeelszaken. Daarnaast heb je een commerciële instelling en ben je een ster in het werven van nieuwe klanten. Kortom: wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie waarbij alle facetten van het P&O-vak aan bod komen.

Wat zijn jouw kwaliteiten

?
-
Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding richting Human Resource Management (HRM);
-
Je hebt enkele jaren ervaring als P&O-adviseur of –medewerker;
-
Je bent proactief, klantgericht en commercieel ingesteld;
-
Je kunt zelfstandig werken, goed plannen en organiseren en makkelijk schakelen;
-
Je hebt een sterke en ondernemende persoonlijkheid.

Ons aanbod


Wij bieden jou een veelzijdige baan met verschillende externe contacten en een breed takenpakket. Je hebt flexibele werktijden. Je ontvangt een marktconform salaris en wij bieden jou een telefoon van de zaak. Ten slotte hebben we een klein team met gezellige collega’s.


Secretarieel/administratieve medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke administratieve functie? En help jij onze HR adviseurs bij de meest uiteenlopende secretariële & administratieve taken? Ga dan met ons het MKB-Personeel avontuur aan!

Wat ga jij doen?


Je werkt niet graag in de spotlights, maar bent onmisbaar voor de HR adviseurs van MKB Personeel die onbezorgd hun werk willen doen. Met jouw vooruitziende blik biedt jij ondersteuning aan de HR adviseurs bij de uiteenlopende secretariële en administratieve taken. Je zorgt ervoor dat er tijdig gehandeld wordt op acties die aandacht vragen door de HR adviseurs. Je stelt hierbij prioriteiten, bewaakt voortgang en afhandeling en zorgt voor signalering en opvolging richting de HR adviseurs.

Bij de werkzaamheden kun je denken aan:
Agenda opstellen + notuleren bij vergaderingen
Het afhandelen van uiteenlopende secretariële en administratieve taken;
Ondersteuning HR adviseurs van MKB Personeel
Overige ad hoc/ ondersteunende taken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?


Je hebt een relevante (MBO) secretarieel / administratieve opleiding afgerond;
Je toont initiatief en kan zelfstandig werken;
Je kunt zorgvuldig en proactief te werk gaan;
Je hebt een goede en actuele kennis van Microsoft Office;
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je bent minimaal 16 -20 uur per week beschikbaar (flexibele invulling van de werkweek is mogelijk, waarbij
maandag een vaste werkdag is).

Ons aanbod


Wij bieden jou een veelzijdige baan met een breed takenpakket. Je hebt flexibele werktijden. Je ontvangt een marktconform salaris. Ten slotte hebben we een klein team met gezellige
collega’s.

Over ons


MKB-Personeel ontzorgt ondernemers door ze te ondersteunen en adviseuren bij personele vraagstukken. Wij zijn voor hun de afdeling personeelszaken ‘in huis’. Wij richten ons op begeleiding en geven advies over instroom, doorstroom, uitstroom en wet- en regelgeving. Het doel van MKB-Personeel is ondernemers te helpen hun personeel nog meer de sleutel tot succes te laten zijn. Dat dan we praktisch, flexibel en met resultaat.

Ben je enthousiast geworden?


We vinden het belangrijk te horen wat jou motivatie is om te solliciteren op onze vacature. We ontvangen daarom graag een motivatiebrief en jouw cv. Deze kun je sturen naar rebeccaversluis@mkb-personeel.nl.

Mocht je na aanleiding van het lezen van de vacature vragen hebben, dan zijn wij telefonisch ook bereikbaar op: 0345 – 72 74 00