MKB-Personeel blijft groeien

MKB-Personeel is volop bezig met het ontzorgen van bedrijven op het gebied van personeelszaken. Waardoor wij nog niet eerder onze nieuwe medewerker hebben voorgesteld. In januari is Simone Versluis in dienst getreden bij MKB-Personeel. Simone is bij MKB-Personeel verantwoordelijk voor administratieve HRM-werkzaamheden voor diverse klanten, maar ondersteunt ook bij de overige HRM werkzaamheden.

Simone stelt zich graag even voor:
“Ik ben Simone, in februari 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam Commerciële Economie: Sportmarketing en Management. Naast het werk wat ik bij MKB-Personeel doe, werk ik ook als online marketeer. De functie als administratief medewerker bij MKB-Personeel is een leuke uitdaging om mijn vaardigheden verder uit te breiden. Bij MKB-Personeel krijg ik de kans om mijn kennis op het gebied van HRM-zaken verder te ontwikkelen. Ik ben gemotiveerd om nieuwe kennis en ervaring op te doen.

MKB-Personeel is een organisatie die MKB ondernemers ondersteunt en adviseert bij personele vraagstukken. Dit spreekt mij erg aan, omdat je bij de meest uiteenlopende bedrijven komt. Samen met de bedrijven wordt er gezocht naar de juiste oplossing voor personeelsgerelateerde vraagstukken. Ik draag graag bij aan het verbeteren en optimaliseren van HRM-gerelateerde zaken.

De passie bij MKB-Personeel is duidelijk zichtbaar. De medewerkers zijn gedreven en enthousiast. Het is fijn om onderdeel te zijn van dit team en mijn steentje bij te dragen. Ik hoop in de komende tijd nog vele bedrijven te ondersteunen en adviseren rondom personeelszaken."

Ben jij nog op zoek naar een organisatie die jou kan ondersteunen bij de HRM-werkzaamheden? Ik zie er naar uit om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Ik hoop snel nader met je kennis te maken!

LinkedIn profiel Simone