Hallo allemaal, wat leuk dat ik er ben!

Ik ben Colinde Mesker en sinds vandaag, maandag 11 juni, werkzaam bij MKB-personeel. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool in Hoornaar. Ik volg daar met veel plezier de groepslessen aerobics en bootcamp. Daarnaast vind ik het erg leuk om te wielrennen. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Human Resources Management aan Avans Hogeschool te Breda met als minor specialisatie Arbeid & Gezondheid. Ter afronding van mijn studie heb ik bij de Koninklijke Luchtmacht onderzoek gedaan naar Duurzame Inzetbaarheid.

Ik kom oorspronkelijk uit Ameide, maar dit is echter al een tijdje geleden. Ik woon sinds vier jaar in Noordeloos en daarvoor heb ik in Hoornaar gewoond. Tijdens mijn studie ben ik niet op kamers gegaan, omdat ik het dorpse leven, mijn vrienden en mijn sport er niet voor wilden opgeven.

Ik ben de studie Human Resource management gaan volgen, omdat ik graag een combinatie wilde van de aspecten economie en mensen. Na een opendag en een meeloopdag was ik ervan overtuigd dat het HR vak bij mij paste. Dit is wel gebleken tijdens mijn eerste stage. Ik vond het heel erg leuk om zowel voor de organisatie bezig te zijn als voor de medewerkers. Daarnaast triggert de veelzijdigheid en uitdaging van het HR vak mij.

Ik ben bij MKB-personeel gaan werken, omdat de kleinschaligheid en de veelzijdige functie mij erg aantrokken. Daarnaast biedt MKB-personeel mij een uitdaging waarbij ik erg enthousiast wordt. Ik zie deze functie als een grote leerschool voor mij. De functie biedt mij de ruimte om zelf aan de slag te gaan en advies te geven aan de diversiteit aan organisaties hier in de omgeving. Ik wil graag organisaties ondersteunen en adviseren bij personele vraagstukken en dit biedt MKB-personeel.

Ik hoop snel nader met u kennis te maken!