Beter functioneren vanuit eigen kracht

Iedereen heeft wel eens een periode waarin werkdruk, stress, conflicten of privésituaties de balans in het leven verstoren. Burn-out is dé beroepsziekte van deze tijd. Eén op de tien werkenden heeft er last van. Het is helaas een breed voorkomend en groeiend probleem. Daarnaast brengt het flinke kosten met zich mee (een verzuimende medewerker kost gemiddeld € 300,- per dag).
 
Een burn-out gaat niet vanzelf over. Er is namelijk meer nodig dan alleen rust nemen. De collega’s van MKB Personeel kunnen ondersteunen bij het voorkomen van een burn-out, maar ook bij het begeleiden bij de ‘genezing’ ervan. Soms heeft iemand namelijk een professional nodig die anders kijkt en anders denkt om tot een nieuw perspectief te komen. Daarvoor werken wij ook samen met Jantine Dijkstra van Powerfull Business. Zij adviseert, medieert, ontwikkelt, analyseert en coacht mensen op het gebied van loopbaan, gedrag, persoonlijke ontwikkeling, conflicten, communicatie en organisatie. Het doel: beter functioneren vanuit eigen kracht en passie, met plezier in je werk en meer energie, zelfinzicht en doelgerichtheid.

Jantine kan eenmalig een coachingsgesprek voeren, maar ook een volledig programma afstemmen op de persoon/afdeling/organisatie. Neem gerust contact met MKB Personeel op om de mogelijkheden voor jou of jouw organisatie te bespreken.

Voor meer informatie over de expertise van Jantine van Powerfull Business: www.powerfullbusiness.nl