• home
  • Actueel
  • Behoud jouw personeel en haal er (veel) meer uit!

Behoud jouw personeel en haal er (veel) meer uit!

Graag nodigen wij je uit voor het MKB Personeel-seminar op dinsdag 12 november 2019.

Als ondernemer wil je jouw beste medewerkers behouden. Goed personeel vinden is lastig, maar je beste medewerkers behóuden misschien nog wel lastiger. En als je eindelijk een groep goede medewerkers hebt, lonken ze naar de concurrent. Sjaak Versluis van MKB Personeel geeft je slimme tips om jouw medewerkers langer te boeien en behouden. Ook laat hij je weten hoe je (veel) meer uit jouw medewerkers haalt. Want ja: dat is hartstikke mogelijk!

Daarnaast wil je binnen jouw organisatie de perfecte werksfeer creëren. De perfecte werksfeer waardoor burn out niet aan de orde is. Helaas is burn out een breed voorkomend en groeiend probleem, dat flinke kosten met zich meebrengt (een verzuimende medewerker kost gemiddeld € 300,- per dag). Jantine Dijkstra van Powerfull Business gaat in op de preventie, symptomen en behandeling van burn-out.

Datum:               dinsdag 12 november 2019
Tijd:                     16.00 - 18.30 uur
Locatie:              De Vergulde Kip (Middelkoop 86, Leerbroek)

Na de interessante presentaties van Sjaak Versluis en Jantine Dijkstra, volgt er een workshop en afsluitend een gezellige business borrel.

Geïnteresseerd? Dan is het MKB Personeel-seminar een uitgelezen kans! Je kunt je kosteloos inschrijven door een mail te sturen naar info@mkb-personeel.nl of meld je aan via ons aanmeldformulier op de website. Je ontvangt een bevestiging per mail.

We verheugen ons op een inspirerende middag, graag tot dan!